dilluns, 12 de maig del 2008

Comencem.....

Dia 1 d'aquest nou espai que no serveix per res.

La veritat és que em fa molt mandra obrir aquest bloc... sé positivament que a ningú li pot interessar massa la meva col·lecció, no passa res, és normal. De fet ni a mi mateix m'interessa, més aviat em diverteix :-) Alguna ànima caritativa m'ha dit que sí que els faria gràcia veure el meu bloc, així doncs els hi dedico, feu-ne difusió... o no!

Fa un temps vaig iniciar una tremenda col·lecció de bolis i ja en tinc uns quants, si no em canso pel camí intentaré mostrar-los a poc a poc, sobretot aquells que em regalen, que són de lluny els que més il·lusió em fan. Els meus bolis són explosius, amb plomes, llums de mil colors, miralls, peixos que neden, noies que perden la roba. No us la podeu imaginar la meva col·lecció, alguns podran dir que és terrible, si és així m'encanta, he complert la meva missió.

Una petició: si aneu algun país llunyà i m'ho dieu us encarrego un boli. Aviseu-me! No us preocupeu si en veieu un de molt lleig i molt estrany, aquest és per mi!

2 comentaris:

Pau ha dit...

Ja tindràs feinada per penjar la foto de tots els bolis que tens.
Fins que et vaig conèixer no vaig entendre el motiu de l'existència dels bolis horteres, ara veig que en tenen un: una col·lecció "terrible".
Una abraçada

Pau ha dit...

Per cert, sé que el nostre país i la nostra llengua ha d'estar per sobre de tot,però potser podries valorar fer el bloc en castellà per què el teu art arribi a més gent. jiji